Monday 2 January 2012

bewertungskriterien

Salut,

Fir d'Burger'en ze bewerten hun ech 10 méi oder manner wichteg Kriterien eräusgesicht. Dëss Kriterien gi matt engem Wichtegkeetsfaktor verrechent (normal datt de Präis net sou wichteg wei d'Qualitéit ass, awer net sou onwichteg ass, datt en  net berücksichtegt sollt gin).

D'Kriterien:
  • Goût
  • Qualitéit vum Fleesch
  • Qualitéit Brout
  • D'Toppings
  • Qualitéit a Goût vun de Fritten
  • Wei frësch ass daat Ganzt
  • D'Gréisst (gëtt een saat vun engem Burger)
  • Gëtt et Variatiounen vun de Burger'en, gin Wënsch akzeptéiert
  • D'Präsentatioun
  • Präis

 U sech wollt ech nëmmen Cheeseburger'en testen, hu mech awer dogéint entscheed, a huelen den Burger op der Kaart, den mir am beschten (subjektiv) erschéngt.

D'theoretesch Basis ass geluecht ...

No comments:

Post a Comment